Despre jocul Book of Ra

Cartea lui Ra conține trei izvoare de înțelepciune ce dau putere si intelegere

Despre Ra Ahmun

În spatele jocului este o poveste. Povestea despre Ra Ahmun. Ea este bazată pe fapte reale. Ra este un zeu egiptean. În Egipt Ra este soarele. Este cel mai puternic zeu. Era venerat la Heliopolis. Heliopolis este Cetatea Soarelui. Ra este desenat ca un om cu cap de șoim. Pe cap i se pune un disc. Un cap de soim cu un disc sunt zeul Ra.
Ra era călător în lumea de sub pământ. În fiecare noapte era în nava sa. Aici îl proteja Mehen. Se spune că Ra era chiar soarele. Și așa, când Ra nu mai era călător soarele răsărea. Așa zi de zi soarele era din nou pe cer. Seth este stăpân al deșertului. El îl trimite mereu pe Apophis. Apophis e un șarpe demon. Șarpele este împotriva soarelui.

Simbolul lui Ra este discul. Sau este cercul cu un punct în mijloc.

Book of Ra este Cartea lui Ra. Ea se mai cheamă Cartea de aur. Cartea de aur e despre trei izvoare de înțelepciune. Toate trei dau putere și înțelegere. Cel ce le citeste este norocos. El călătorește liber în lumea zeilor. Despre Cartea lui Ra se știa în trecut. Ea era a faraonului Ahmun Ra. El a fost mare și puternic. Se spune că era soarele. Ahmun Ra a murit înainte de a folosi cartea. Cartea a fost pusă cu el în mormânt.

Nu-ți fie frică! E sigur!

E distractiv să te joci? Îți plac poveștile? Vrei un câștig usor? Ți se pare un joc atractiv? Ai vrea să joci dar ești prea timid? Vrei un câștig rapid? Sau poate ești prudent? Noi te înțelegem și te susținem! Datele tale personale nu sunt publice. Noi le păstram în siguranță. Ele ajung la noi criptate. Noi le stocăm așa. Numai tu poți să le vezi. E cât se poate de sigur.

Îndrăznește și nu vei regreta. Dorești sa joci Book of Ra pentru bani? Asta este șansa ta!

Un joc despre Book of Ra. Joaca si primiesti 100€ gratuit

Pe acest site nu se joacă pe bani. Nu se folosesc bani reali. Noi nu încurajăm jocurile de noroc. Nici practicarea jocurilor de noroc. Nici utilizarea lor iresponsabil. Pe acest site nu se colectează informații cu caracter personal.

In Archive


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/book-of-ra-online.ro/public_html/wp-includes/functions.php on line 2981